Beoordelingen van Meat-Up Soest

Recente recensies van Meat-Up Soest

5 sterren na 31 reviews

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Helemaal top!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De verdeling van het vlees was wat onduidelijk. Voor de shared plate met 4 verschillende vleessoorten kregen we 1 bak pulled pork, 1 bak spareribs en 1 bak met halve hoeveelheid kip en halve hoeveelheid pulled beef bij elkaar in. De bestelde Seasonal fruit cobbler was er niet bij. We hebben de 2 andere toetjes samen gedeeld. Maar, desalniettemin lekker gegeten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en warm eten, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Tex-Mex burger besteld. Lekker dikke juicy hamburger met een lekkere saus. Mocht nog wel iets pittiger. Maar gelukkig kan je dat extra bijbestellen. Dat doe ik de volgende keer. Zeker voor herhaling vatbaar

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren mogen genieten van dit hoogstaand kwaliteit vlees en bij gerechten, echt een aanrader

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Prima service snelle levering!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gekozen voor Share plate menu en Meat up menu. Alles was super lekker!! Lekker vlees, verse cole slaw, heerlijke fried potatoes! Snelle bezorging ook. Voor herhaling vatbaar!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer snel, zelfs iets voor afgesproken tijd. Burger was echt heel goed - vlees perfect en broodje niet zo zompig zoals bij sommige anderen. Pulled pork was perfect, zowel saus als vlees - Mac and cheese ook lekker. De aardappel wedges hadden wat crunchier gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

consistently great service and the food is always delicious. No other place like this that I know of.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mals en smaakvol vlees, goede hoeveelheid (lekker veel), en stipt op tijd bezorgd. Gebakken aardappels is altijd een beetje lastig met bezorging en die waren dus ook iets aan de slappe kant. Maar over het geheel zeer goed!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer suuuper lekker gegeten! Jammer dat we met zo veel pulled pork/beef maar 2 broodjes hadden. Aangezien we met 4 waren was het bijna op vechten aangekomen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!!! Wij gaan zeker vaker bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden het 2 persoon menu genomen. Was voor ons vrij veel, dus konden er de dag erna nog eens van genieten. Bij de spareribs viel het vlees van de botjes af, zo mals! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij keken er de hele week naar uit om onszelf te trakteren op een avond Meat-Up! Jummie!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm, eten was overheerlijk. Wij zijn een nieuwe vast klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burgers echt lekker perfecte bezorging tot de volgende x

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was voor ons de eerste keer maar zeer goed bevallen ! We gaan vaker bestellen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect. Hele aardige bezorger en stipt op tijd. Het eten (vlees) was niet helemaal onze smaak. De cole salad was lekker en de gegrilde groenten ook!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flinke bestelling, voor het eerst bij Meat-up. Voldeed aan de verwachting. Erg lekker. Eindelijk een zaak waar de salades vers zijn ipv drab in een bakje. Genoten van het eten, zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Iedereen was enthousiast. Alles vers en erg smaakvol voor een zeer redelijke prijs. De menukaart is uitgebreider geworden. Ook de toetjes zijn een aanrader. Op vrijdagavond binnen een uurtje bezorgd. Jammer dat alle bestelde sausjes ontbraken. Ik had al 1x keer eerder besteld, toen ontbrak er ook al iets bij de bestelling. Inpakken kan dus zorgvuldiger.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten, het was echt heerlijk goed van smaak grote hoeveelheid betaalbaar netjes optijd bezorgd. Via via bij meat up terecht gekomen dus het was al vaker na tevredenheid. Ga zeker nog een keer bestellen hoop dat het niveau zo blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit! Heerlijk eten en vriendelijke bezorgers. Absoluut een aanrader 👍

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld na tip van een collega. Bestelling werd bijna een kwartier te vroeg afgeleverd. Stipt op tijd is lastig, dat snap ik, maar dit is wel erg ruim. Deel van het gezin was nog onderweg naar huis. Heerlijk gegeten, was ruim voldoende voor 3 personen. Bbq-saus viel hier niet in de smaak, was ook erg dun.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke share plate! De sappigste kip ooit! En erg genoten van de broodpudding met caramel!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hierbij mijn beoordeling. Overall was het zeer goed. Ben zelf ook een bbq fan en de pulled pork en pulled beef waren heerlijk. Vooral de combo pulled pork met de coleslaw was goed. De kip vond ik minder. Rozemarijn was te overhersend. Mischien goed om aan te geven welk broodje bij welk gerecht hoort. Hiernaast kan er een coleslaw minder, had er 2 en er was ook te veel saus meegeleverd. De pulled pork had al saus erdoor heen. Het concept vnd ik wel zeer goed. Ik zit er ook over te denken om zo iets op te zetten in bunschoten.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste in Baarn en omgeving 👍

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren weer fantastisch. Kleine ingrediënten, niet te veel saus, gesmolten cheddar, perfect gegaarde burger. De chili beans waren goed en de pulled chicken ertussen maakt het af. Verse coleslaw en de mac and cheese was met veel kaas. Burgers haal ik alleen nog maar hier!